Looking for adventure?

Back Previous Next

Testing @ Ordina

Testing – Daan Dhollander

Vacatures

Testing

Klant- en gebruikerstevredenheid is onbetaalbaar. Foutloos software ontwikkelen is praktisch onmogelijk. Het Ordina Testing-team levert een breed spectrum aan kennis en best practices bij klanten. Wij garanderen kwaliteit en tevredenheid door een grondig en strak aangestuurd testproces bij de invoering van nieuwe applicaties.

Binnen het test-team hebben we verschillende profielen: test coördinatoren, test consultants, test leads, test managers, ... Ze hebben kennis van testmethodologieën (V-model, Tmap, STBox,.... ) en test tools (Winrunner, Loadrunner, QualityCenter/TestDirector, TFS, SOAP UI,...). Zowat iedereen is ISTQB gecertifieerd. Onze medewerkers zijn actief bij klanten in de bankwereld, telecom- , farma- en nutssector. Ze komen in contact met zowel integratie-, systeem-, acceptatie- en regressietesten als functionele testen binnen specifieke expertisedomeinen.

Vanuit verschillende Competence Centers wordt er binnen onze unit gewerkt aan “Proof-of-Concepts” (PoC’s) om kennis te delen binnen het team en maatoplossingen voor de klant te definiëren. Hieraan samenwerken, het volgen van workshops en de verschillende fun-activiteiten maken dat er een “echt” teamgevoel bestaat binnen de groep.

Ook zin in een Ordina Testing-avontuur?
Bekijk onze vacatures.
Wij nemen je graag mee.