Looking for adventure?

Back Previous Next

SAP @ Ordina

SAP Functional Consultant – Natalia

Vacatures

SAP Functional Consultant

Ordina is SAP Service Partner en SAP Value Added Reseller. Onze 100-koppige SAP ploeg is onderverdeeld in Competence Centers. Als functionele SAP consultant (finance, logistiek, CRM, ,...) analyseren we bedrijfsprocessen. In functie daarvan parameteriseren we de SAP software bij de klant. We volgen op van A tot Z. We doen beroep op andere experts en technische SAP consultants voor bijkomende ontwikkelingen en sturen het projectteam aan. In andere gevallen brengen we verbeteringen aan en begeleiden we gebruikers binnen ons functioneel SAP domein.

We werken voor klanten als Janssen Pharmaceutica, RJV, Pidpa en Indaver. Diverse sectoren waardoor het voor SAP consultants steeds boeiend, nooit hetzelfde is.

Bijblijven met nieuwe SAP oplossingen doen we door cursussen te volgen bij SAP zelf. Via de Ordina Academy kunnen we ons ontplooien op andere vlakken: presentatie skills, projectmanagement, assertiviteitstrainingen. We hebben een open bedrijfscultuur. Oog voor goede communicatie. Men houdt rekening met de combinatie werk en gezin.

De SAP-ploeg is een grote, dynamische ploeg waar je een mooi professioneel traject kan afleggen met mensen die om je geven!

Ook zin in een Ordina SAP-avontuur?
Bekijk onze vacatures.
Wij nemen je graag mee

SAP Technical Consultant – Johan Verckens

Vacatures

SAP Technical Consultant

Ordina is SAP Service Partner en SAP Value Added Reseller. Onze 100-koppige SAP ploeg is onderverdeeld in Competence Centers. Als technisch SAP consultant leggen wij ons toe op het technisch ontwerp, het verhelpen van technische problemen, het bouwen en aanpassen van interfaces voor het implementeren en succesvol gebruiken van de SAP-bedrijfsoplossingen.

We werken vaak samen op projecten met onze functionele SAP collega’s en zorgen voor een perfecte oplevering bij de klant. Onze SAP technische teams hebben doorgedreven kennis van ABAP, SAP Netweaver, SAP Mobile, SAP HANA, Fiori en UI5. Daarvan getuigen tevreden klanten als WML, RJV, Power Tools en Luminus.

SAP technologie (HANA in-memory database, MOBILE, Cloud) is de belangrijkste pijler van SAP’s strategie en zal innovatie brengen bij klanten. Bij Ordina volgen we cursussen, nemen deel aan workshops en zijn aanwezig op TechED. Ons team is er klaar voor. Via de Ordina Academy kunnen we werken aan onze soft skills en onze talenkennis. Als technische consultants zijn we deel van de grote dynamische SAP-ploeg. Omringd met professionele managers en collega’s. Deel van de Ordina organisatie. Waar medewerkers, sfeer en respect voor work/life balance topprioriteiten zijn.

Ook zin in een Ordina SAP-avontuur?
Bekijk onze vacatures.
Wij nemen je graag mee