Looking for adventure?

Back Previous Next

Business Consultancy @ Ordina

Finance Business Consultancy – Jan Serrure

Vacatures

Finance Business Consultancy

Business consultancy is het verlenen van diensten op het gebied van advies en het implementeren van projecten. Onze diensten zijn gericht op het verbeteren van de effectiviteit van verschillende bedrijfsprocessen. Als finance consultant adviseren we klanten over investeringen, financiële producten, rendementsdoelstellingen. Niet alleen bij banken en verzekeringsmaatschappijen. Het werkgebied van een financiële consultant is zeer ruim. Het kan gaan over projectmatige ondersteuning of zelfs advies leveren voor implementatie van financiële systemen in allerlei sectoren.

Bij Ordina gaat “consultancy”ook niet over de man/vrouw in strak pak. Iemand die de medewerker van de klant vertelt hoe die z’n job moet doen. Ordina business consultants werken aan oplossingen, samen mét en vóór de klant, niet aan mooie slides. We werken “in team” en doen beroep op de brede kennis en kunde binnen de Ordina organisatie. We kennen een losse, informele sfeer. Als business consultant hebben we tegelijkertijd vrijheid én verantwoordelijkheid. Onze work/life balance wordt gerespecteerd.

Ook zin in een Ordina Finance-avontuur?
Bekijk onze vacatures.
Wij nemen je graag mee.

Supply Chain Optimization Consultancy – Sven Broekaert

Vacatures

Supply Chain Optimization Consultancy

Het Ordina Supply Chain Optimization (SCO)-team werkt productonafhankelijk en start vanuit de behoefte van de klant. We analyseren het productie- en planningsproces van productiebedrijven, logistieke-, service en mediabedrijven. We stellen klanten concrete verbeterpunten en haalbare plannings- en MES-oplossingen voor. Onze taken zijn zeer gevarieerd. We adviseren klanten, begeleiden hen bij technologische keuzes, de implementatie, maatwerkontwikkeling en de integratie in bestaande IT-omgevingen. Onze SCO-experts beschikken over een jarenlange vakkennis. Als business consultant hebben ze te maken met de bedrijfsvoering én de medewerkers van de klant. We verhogen de efficiëntie en de kwaliteit van bedrijven als Marlux, Punch Powertrain, PSA, VRT en Ewals.

De zeer uitdagende, complexe projecten worden “in team” behandeld en uitgevoerd vanuit het Ordina hoofdkantoor. We kennen een losse, informele sfeer. Als business consultant hebben we tegelijkertijd vrijheid én verantwoordelijkheid. Onze work/life balance wordt gerespecteerd.

Ook zin in een Ordina SCO-avontuur?
Bekijk onze vacatures.
Wij nemen je graag mee.